Mikrofona dhe komplete aksesoresh

Mikrofona dhe komplete aksesorësh nga marka siç është BOYA, ku do të gjeni një mikrofon me rrokullisje, kondensator, (për celular, kamera, PC) + marrës dhe transmetues sinjalesh.