RISHIKIMET Vlerësimi i klientëve për COOL MANIA

Shqyrtimet e përdoruesve të dyqanit Cool-mania. Vlerësimet e klientëve (vlerësimi) për Cool Mania eshop si pozitive ashtu edhe negative. Shkruani komentin dhe përvojën tuaj rreth blerjeve këtu!

Ne e vlerësojmë shumë çdo klient dhe komentet e tyre. Ne e kuptojmë se është përvoja dhe komentet tuaja që na çojnë më shumë përpara dhe na ndihmojnë të përmirësojmë vazhdimisht jo vetëm cilësinë e produkteve tona, por edhe shërbimin që ofrojmë. Nëse komenti juaj është pozitiv apo negativ (keni kritika konstruktive) për të shkruar, ju lutemi dijeni se ne e marrim seriozisht për të përmirësuar përvojën tuaj të blerjeve me ne.

Shto vlerësim

Shqyrtime (12)

95%
11×
100%
Mladen

Shqyrtime

Procesi i qetë i porositjes
Shërbim shumë miqësor ndaj klientit
Rendi: 145916 Përkthyer nga: sv
94%
Mr. Karlsoon

Dhuratë për femrat e mia

Uebfaqe me pamje të bukur
Procesi i qetë i porositjes

Unë e blej produktin nga ky e-shop si dhuratë për gruan time dhe jam vërtet shumë i kënaqur me të gjithë procesin nga këshillat, porositë deri te dërgesa. Ata përpiqen të bëjnë më të mirën për të kënaqur klientët. W

Përkthyer nga: en
97%
No name

Mbështetje e shkëlqyer dhe shërbim teknik i besueshëm

pas shërbimit të riparimit të garancisë

E kam aparatin tim për më shumë se 2 vjet dhe duhet ta riparoj. Kështu që unë u dërgoj atyre, ata ngarkuan vetëm 20 euro për riparim dhe produkti im tani po funksionon plotësisht përsëri. Është shumë e rëndësishme që ata të ofrojnë edhe shërbim pas garancisë dhe riparime, sepse jo shumë dyqane bëjnë të njëjtën gjë, ata zakonisht shesin vetëm produkte, por nuk ofrojnë asnjë shërbim apo ndihmë teknike.

Rendi: 129087 Përkthyer nga: en
96%
Your customer

Dyqan i bukur :)

manuale të mira produkti
shërbim i shpejtë i transportit
çmimet disa mjaft të larta
Përgjigja në emailin tim zgjat 2 ditë

Reagime shumë pozitive nga ana ime. Produkti mbërrin sipas përshkrimit dhe funksionon në mënyrë perfekte. Manuali për produktin është vërtet i mirë, sepse disa shitës kanë manuale shumë të këqija, por nuk është kështu.

Përkthyer nga: en
99%
Maroon8

Dyqani më i mirë i veglave për mua

Vend i sigurt për të blerë produkte
oferta unike e produkteve
Gjithmonë përgjigje shumë profesionale kur bëni pyetje teknike rreth produkteve
Kostot e transportit shumë të përballueshme
disa çmime janë mjaft të shtrenjta

Jo vetëm produktet, por edhe shërbimet janë të shkëlqyera, kështu që nëse blini diçka prej tyre, mund të jeni të sigurt, ata ju ofrojnë ndihmë me cilësimet e produktit (Unë blej kamerën) dhe kanë nevojë për ndihmë dhe tekniku Z. Kovacik ishte shumë i dobishëm për zgjidhjen e çdo problemi. Mund të blej produkte shumë më lirë, por nuk e kam bërë këtë sepse ndonjëherë shërbimi është më i nevojshëm se vetë produkti.

Rendi: 124780 Përkthyer nga: en
85%
Bonbon

Jo keq:)

nuk ka mbështetje Paypal, vetëm pagesa me kartë krediti ose transfertë bankare
nuk ka zbritje për porosi më të mëdha - duhet të shkruani postë për ta kërkuar atë.

Është në rregull, produkti është dorëzuar në gjendje të mirë brenda disa ditësh pas porosisë.

Rendi: 126890 Përkthyer nga: en
93%
Bonbon

Në përgjithësi shumë mirë

Shërbim shumë miqësor ndaj klientit
Uebfaqe e thjeshtë dhe e bukur
dërgesë në mbarë botën
ata kanë vetëm disa dyqane offline (vetëm në disa vende)

Përvojë shumë e mirë, e lehtë dhe e përshtatshme për blerje. Unë mund të rekomandoj! Bleva prej tyre një përkthyes LANGIE dhe është fantastike

Rendi: 127432 Përkthyer nga: en
100%
Jonattan

Thjesht fantastike

Shërbim i shkëlqyer nga porosia në dorëzim

Thjesht asgjë për t'u ankuar. Gjithçka shkon shumë mirë nga procesi i porositjes deri në dorëzim. Gjërat janë vërtet shumë të dobishme.

Përkthyer nga: en
94%
J.J.

Shqyrtime

shumë produkte në magazinë
manual produkti i punuar mirë
mbeshtetje teknike
shpërndarje pa probleme
jo kudo është e mundur të paguhet me para në dorë gjatë marrjes së mallrave
mbështetja e klientit në gjuhë të tjera është e disponueshme vetëm me email, jo me telefon
biseda në internet nuk është 24/7 por vetëm në orare të caktuara
Rendi: 127896 Përkthyer nga: sk
91%
GeekMan

Shqyrtime

biseda e klientit në internet direkt në ueb - lidhje me operatorin e tyre
Dorëzimi mund të jetë edhe më i shpejtë, por mallrat mbërrijnë gjithmonë

Gjithçka është në rregull, mbështetja e klientit mund të këshillojë gjithashtu përmes emailit. Unë nuk kam pasur ende një problem të vetëm që ata nuk mund ta rregullojnë. Majo ka gjithashtu një bisedë në internet në dispozicion nëse keni nevojë për këshilla shumë shpejt.

Rendi: 126890 Përkthyer nga: sk
95%
PPP

I shpejtë dhe i besueshëm

mallrat janë në magazinë
dorëzim i shpejtë
rishikimet e produktit

Dergesa e shpejte e porosise une kam me shume se 2 vite qe porosis nga ky dyqan prandaj eshte e verifikuar per mua dhe e kane mallin ne stok

Rendi: 125432 Përkthyer nga: sk
99%
Petraník Igor

Mbështetje edhe pas shitjes!

Këtu u binda që mbështetja e produktit nuk përfundon me blerjen, por krejt e kundërta
Punonjësit e dyqanit janë vërtet shumë profesionistë dhe mikpritës
Produkti është i cilësisë së lartë dhe shërben ashtu siç duhet
Do të mirëprisja dorëzimin nga një shërbim tjetër korrier përveç PACKET-it dhe Postës Sllovake.

Bleva një monitor me kamerë në këtë dyqan dhe më duhej ndihmë për cilësimet, lidhjet, etj. Edhe pse produktit i ishte bashkangjitur një manual, më duhej ndihmë për të lidhur gjithçka siç duhet. Mund të them se ishin më shumë se mikpritës dhe më ndihmuan me telefon dhe email. Kështu e imagjinoj shërbimin në këtë epokë moderne, vazhdo kështu

Rendi: 123432 Përkthyer nga: sk