Pse të blini te ne

Ne kemi qenë në treg për 13 vjet! Jemi specialistë në mbarë botën kur vjen puna te dhuratat dhe pajisjet!

Ne ofrojmë këto shërbime shtesë

  • Zëvendesim falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci e produkteve për 24 muaj 
  • Garanci e kthimit të parave brenda 14 ditëve
  • Zotërojmë certifikatën ISO 9001

Ne jemi të gatshëm t'ju ndihmojmë

Një ekip i trajnuar profesionalisht është i gatshëm të zgjidhë kërkesat tuaja individuale, t'ju këshillojë me produktin më të përshtatshëm. Ne merremi me çdo kërkesë individualisht. Pyet rreth çdo produkti dhe detajet rreth tij - ne jemi këtu për ju.

First Class Mail

Dorëzimi i pakove ndërkombëtare bëhet brenda 3-5 ditëve nga dita e porositjes.

Worldwide delivery

Bëjmë dërgesa internacionalisht, direkt në derën e shtëpisë suaj.Shikoni review-t e inçizuara dhe abonohuni në kanalin tonë në YouTube

YouTube