Bluza që shkëlqejnë në errësirë - fluoreshente

Bluza fluoreshente "Glow in the Dark". Ndizini dritat dhe le të fillojë festa! Bëhuni Heroi juaj i preferuar! Këto nuk janë këmisha të zakonshme. Janë perfekte për Halloween ose thjesht për qejf.