Vrasës i mushkonjave dhe kapës i insekteve

Vrasës i mushkonjave dhe kapës i insekteve. Vrasësit më të mirë elektrikë të insekteve për shitje, ideale për (të jashtme, të brendshme) përdorim gjatë verës.