Neocube - Topa magnetikë

Neocube - Topat magnetikë përbëhen nga 216 magnete individuale me energji të lartë të përbëra nga metale të rralla. Topat Buckey ju lejojnë të krijoni dhe rikrijoni një numër të jashtëzakonshëm formash dhe modelesh.