Kyçe inteligjentë me gjurmët e gishtave

Kyçe inteligjentë me gjurmët e gishtave - ideale për çanta shpine, bagazhe, dyer. Biometrike dhe i papërshkueshëm nga uji me një tingull alarmi pa asnjë nevojë për të përdorur smartphone.