Llampat mikrovrasëse + dritat UVC

Llambat mikrovrasëse ✅+ dritat UVC - dezinfektuesi më i mirë i dritës UV për dezinfektimin efektiv të ozonit dhe sterilizimin e dhomës me sunuv ultravjollcë (llamba, tuba, led).