Dantella neoni - jeshile gëlqere

Kodi: 88-166
500 L Çmimi përjashtuar TVSH: 417 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Dantella neoni - jeshile gëlqere. Lidhëse të sheshta poliestër, të cilat janë të përshtatshme për të gjitha llojet e këpucëve, duke përfshirë këpucët e vrapimit, çizmet dhe patina.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Dantella neoni - jeshile gëlqere. Dantella të sheshta poliester, të cilat janë të përshtatshme për të gjitha llojet e këpucëve, duke përfshirë këpucë vrapimi, çizme dhe patina. Falë përbërjes nga fibra sintetike, këto lidhëse më të shtrënguara dhe kanë jetëgjatësi më të madhe. Lidhjet kanë ngjyrë neoni të verdhë-jeshile dhe kështu me këto lidhëse çdo këpucë dhe veshja e përgjithshme do të shkëlqejë, ose do të rinovojë këpucët tuaja të vjetra. Gjatësia e dantelave elegant është 120 cm dhe gjerësia 1,2 cm. Materiali është 100% poliestër. Paketa përfshin dy copë. Dantella neoni janë të përshtatshme për atletet dhe këpucët tona me ndriçim LED.

lidhëse neoni të verdhë-jeshile

Përmbajtja:

2 copë lidhëse

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim