Dantella - portokalli neoni

Kodi: 88-167
500 L Çmimi përjashtuar TVSH: 417 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Dantella - Portokalli neon janë lidhëse të sheshta poliester, të cilat janë të përshtatshme për të gjitha llojet e këpucëve, duke përfshirë këpucët e vrapimit, çizmet dhe patinat.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Dantella - Portokalli neon janë lidhëse të sheshta poliester, të cilat janë të përshtatshme për të gjitha llojet e këpucëve, duke përfshirë këpucët e vrapimit, çizmet dhe patinat. Falë përbërjes nga fibra sintetike, këto lidhëse më të shtrënguara dhe kanë jetëgjatësi më të madhe. Dantella kanë ngjyrë neoni portokalli dhe kështu me këto lidhëse çdo këpucë dhe veshja e përgjithshme do të shkëlqejë, ose do të rinovojë këpucët tuaja të vjetra. Gjatësia e dantelave elegant është 120 cm dhe gjerësia 1,2 cm. Materiali është 100% poliestër. Paketa përfshin dy copë. Dantella neoni janë të përshtatshme për atletet dhe këpucët tona me ndriçim LED.

lidhëse neoni portokalli

Përmbajtja:

2x lidhëse portokalli - Neoni

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim