EKSPLOZIV POPER - 9 ml

Kodi: 05-066
1 200 L Çmimi përjashtuar TVSH: 1 000 L
porosit paraprakisht Dorëzimi i produktit bëhet rreth javës së 1-3 .
Po! Ne dërgojmë në US
+

POPPERS EKSPLOSIVE - 9ML - aromat e lëngshme të shitura në botë përdoren si aromatizues të dhomës ose pastrues lëkure. Blini poppers tonë e-shop shet vetëm cilësi shtesë.

Mbrojtja e blerësit

 • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
 • Garanci për produktet - 24 muaj
 • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

POPPERS EKSPLOSIVE - 9ML - aromat e lëngshme të shitura në botë përdoren si aromatizues të dhomës ose pastrues lëkure. Blini dyqanin tonë elektronik të poppers që shet vetëm poppers me cilësi shtesë në internet për çmim të mirë . Dorëzimi në mbarë botën.

Përdoreni vetëm në përputhje me fletëpalosjen e bashkangjitur !!!

 • produkti përmban 9 ml: Nitrit izopropil, EC 208-779-0
 • ruajeni në një vend të freskët dhe të ajrosur mirë
 • produkti është shumë i ndezshëm, mos e përdorni pranë flakëve të hapura!
 • shumë toksike nëse gëlltitet, toksike nga thithja
 • mbajeni larg fëmijëve
 • mbajeni të mbyllur dhe mbajeni enën të mbyllur fort
 • mos e zbrazni në kanalizime
 • lexoni etiketën përpara përdorimit

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim