Ekstazi

Kodi: 05-026
1 500 L Çmimi përjashtuar TVSH: 1 250 L
e shitur Na vjen keq, por ky produkt është shitur. Nuk është më i disponueshëm.
Po! Ne dërgojmë në US
Cards
Bank
Crypto

Poppers - Ecstasy ju mund të blini lloje të ndryshme të aromave të forta të poppers (pastrues nitrit) formula evropiane për shitje online me një çmim të mirë.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Poppers - Ecstasy ju mund të blini lloje të ndryshme të aromave të forta të poppers (pastrues nitrit) formula evropiane për shitje online me një çmim të mirë. Dorëzimi në mbarë botën.

Përdoreni vetëm në përputhje me fletëpalosjen e bashkangjitur!

  • 10 ml produkt përmban: Nitrit izopropil, EC 208-779-0
  • Ruajeni në vend të freskët dhe të ajrosur
  • Produkti është shumë i ndezshëm, mos e përdorni afër flakës së hapur!
  • Shumë toksike nga gëlltitja dhe toksike nga thithja
  • Të hiqet nga mundësia e fëmijëve!

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim