Ero xxx

Kodi: 05-025
1 500 L Çmimi përjashtuar TVSH: 1 250 L
porosit paraprakisht Dorëzimi i produktit bëhet rreth javës së 1-3 .
Po! Ne dërgojmë në US
+

Poppers - Ero xxx ju mund të blini lloje të ndryshme të aromave të forta poppers (pastrues nitrit) për shitje në internet me një çmim të mirë.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Poppers - Ero xxx ju mund të blini lloje të ndryshme të aromave të forta poppers (pastrues nitrit) për shitje në internet me një çmim të mirë. Dorëzimi në mbarë botën.

Përdoreni vetëm në përputhje me fletëpalosjen e bashkangjitur!

  • 10 ml produkt përmban: Nitrit izopropil, EC 208-779-0
  • Ruajeni në vend të freskët dhe të ajrosur
  • Produkti është shumë i ndezshëm, mos e përdorni afër flakës së hapur!
  • Shumë toksike nga gëlltitja dhe toksike nga thithja
  • Të hiqet nga mundësia e fëmijëve!

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim