Ibiza - Poppers

Kodi: 05-044
1 200 L Çmimi përjashtuar TVSH: 1 000 L
porosit paraprakisht Dorëzimi i produktit bëhet rreth javës së 1-3 .
Po! Ne dërgojmë në US
+

Poppers Ibiza - Extra Strong Aroma 10ml (pastrues nitrit) është një formulë e popperit shumë efektiv. Për shitje - mund të blini online.

Mbrojtja e blerësit

 • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
 • Garanci për produktet - 24 muaj
 • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Poppers Ibiza - Extra Strong Aroma 10ml (pastrues nitritesh - nitrit izopropil) është një formulë e popperit shumë efektiv. Për shitje - mund të blini online - çmimi është adekuat për efekt. Dorëzimi në të gjithë botën.

Përdoreni vetëm në përputhje me fletëpalosjen e bashkangjitur !!!

 • produkti përmban 10 ml: nitrit izopropil, EC 208-779-0
 • ruajeni në një vend të freskët dhe të ajrosur mirë
 • produkti është shumë i ndezshëm, mos e përdorni pranë flakëve të hapura!
 • shumë toksike nëse gëlltitet, toksike nga thithja
 • mbajeni larg fëmijëve
 • mbajeni të mbyllur dhe mbajeni enën të mbyllur fort
 • mos e zbrazni në kanalizime
 • lexoni etiketën përpara përdorimit

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim