Lëng POPPERS - 10 ml

Kodi: 05-073
1 200 L Çmimi përjashtuar TVSH: 1 000 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

POPPERS Juic'd - 10 ml - (pastrues nitrit - nitrit izopropil) është formula origjinale e popperit për shitje direkt në dyqanin tonë - bleni në internet - çmimi është i përshtatshëm për efektin.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

POPPERS Juic'd - 10ml - (pastrues nitrit - nitrit izopropil) është formula origjinale e popperit për shitje direkt në dyqanin tonë - blini online - çmimi është adekuat për efektin.

Përdoreni vetëm në përputhje me fletëpalosjen e bashkangjitur!!!

  • Përmban 10 ml: Nitrit izopropil, EC 208-779-0
  • Nuk shitet per te mitur. Mos e zbrazni në kanalizime.
  • Shumë e ndezshme. Toksike nga thithja. Shumë toksike nëse gëlltitet
  • Ruani në një vend të freskët dhe të ajrosur mirë
  • Mbajeni larg fëmijëve.
  • Qëndroni të mbyllur. Mbajeni enën të mbyllur fort
  • Nëse keni nevojë për këshilla mjekësore, mbani në dorë kutinë ose etiketën e produktit. Lexoni etiketën përpara përdorimit.

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim