Poppers - ALPHA SUPER STRONG - 25ml

Kodi: 05-051
3 000 L Çmimi përjashtuar TVSH: 2 500 L
porosit paraprakisht Dorëzimi i produktit bëhet rreth javës së 1-3 .
Po! Ne dërgojmë në US
Cards
Bank
Crypto
+

​Poppers - ALPHA SUPER STRONG 25ml (pastrues nitrit - nitrit izopropil) është një formulë e re origjinale e poppers efektive të fortë për shitje.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Poppers - ALPHA SUPER STRONG 25ml (pastrues nitrit - nitrit izopropil) është një formulë e re origjinale e poperëve të fortë në shitje që mund ta blini online - çmim i arsyeshëm. Dorëzimi në mbarë botën.

  • Përdoreni vetëm në përputhje me fletëpalosjen e bashkangjitur !!!
  • 24 ml produkt përmban: Nitrit izopropil, EC 208-779-0
  • Ruajeni në vend të freskët dhe të ajrosur.
  • Produkti është shumë i ndezshëm, mos e përdorni afër flakës së hapur!
  • Shumë toksik nëse gëlltitet dhe toksik me thithje.
  • Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve!

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim