Poppers Amsterdam XXX - Big 24ml

Kodi: 05-068
3 000 L Çmimi përjashtuar TVSH: 2 500 L
porosit paraprakisht Dorëzimi i produktit bëhet rreth javës së 1-3 .
Po! Ne dërgojmë në US
+

Poppers - Amsterdam XXX Big 24ml - me ne mund të blini lloje të ndryshme të poppers (pastrues nitrit) aroma origjinale për shitje.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Poppers - Amsterdam XXX Big 24ml - tek ne mund të blini lloje të ndryshme të poppers (pastrues nitrit) aroma origjinale në shitje me çmime të mira.

Përdoreni vetëm në përputhje me fletëpalosjen e bashkangjitur !!!

  • Produkti përmban 24 ml : nitrit izopropil, EC 208-779-0
  • Ruani në një vend të freskët dhe të ajrosur mirë
  • Shumë e ndezshme, mos e përdorni pranë flakëve të hapura!
  • Toksike nga thithja. Shumë toksike nëse gëlltitet
  • Mbajeni larg fëmijëve.
  • Qëndroni të mbyllur. Mbajeni enën të mbyllur fort
  • Nëse keni nevojë për këshilla mjekësore, mbani në dorë kutinë ose etiketën e produktit. Lexoni etiketën përpara përdorimit.

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim