Poppers - BLACK SKULL (ULTRA HARD) - 24ml

Kodi: 05-054
3 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 3 250 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Poppers - BLACK SKULL (ULTRA HARD) - 24ml (pastrues nitritesh - nitrit izopropil) është një formulë e një poperash të reja shumë efektive në treg.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Poppers - BLACK SKULL (ULTRA HARD) - 24ml (pastrues nitritesh - nitrit izopropil) është një formulë e një poperash të reja shumë efektive në treg. Poppers të fortë në shitje - ju mund të blini online - çmimi është adekuat për efekt. Black Skull është një formulë e re jashtëzakonisht e fuqishme e poppers me një dizajn shumë të veçantë.

  • Përdoreni vetëm në përputhje me fletëpalosjen e bashkangjitur !!!
  • 24 ml produkt përmban: Nitrit izopropil, EC 208-779-0
  • Ruajeni në vend të freskët dhe të ajrosur.
  • Produkti është shumë i ndezshëm, mos e përdorni afër flakës së hapur!
  • Shumë toksik nëse gëlltitet dhe toksik me thithje.
  • Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve!

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (5)

97%