Poppers BRUTUS Xtra forte 24ml

Kodi: 05-069
3 600 L Çmimi përjashtuar TVSH: 3 000 L
e shitur Na vjen keq, por ky produkt është shitur. Nuk është më i disponueshëm.
Po! Ne dërgojmë në US

Poppers - BRUTUS Xtra strong - 24ml (pastrues nitrit - nitrit izopropil) është një formulë e poppers efektive për shitje që mund ta blini online.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Poppers - BRUTUS Xtra strong - 24ml (pastrues nitrit - nitrit izopropil) është një formulë e poperave efektive për shitje që mund t'i blini online - çmimi ka një efekt adekuat.

Përdoreni vetëm në përputhje me fletëpalosjen e bashkangjitur !!!

  • Përdoreni vetëm në përputhje me fletëpalosjen e bashkangjitur !!!
  • 24 ml produkt përmban: Nitrit izopropil, EC 208-779-0
  • Ruajeni në vend të freskët dhe të ajrosur.
  • Produkti është shumë i ndezshëm, mos e përdorni afër flakës së hapur!
  • Shumë toksik nëse gëlltitet dhe toksik me thithje.
  • Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve!

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim