Poppers HARDWARE 9ml

Kodi: 05-060
1 200 L Çmimi përjashtuar TVSH: 1 000 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Poppers HARDWARE 9ml - (pastrues nitrit - nitrit izopropil) është një formulë e poppers origjinale për shitje që mund t'i blini online - çmimi i përshtatshëm për efekt.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Poppers HARDWARE 9ml - (pastrues nitrit - nitrit izopropil) është një formulë e poppers origjinale për shitje që mund t'i blini online - çmimi i përshtatshëm për efekt. Dorëzimi në mbarë botën.

Përdoreni vetëm në përputhje me fletëpalosjen e bashkangjitur !!!

  • produkti përmban 9 ml: Nitrit izopropil, EC 208-779-0
  • ruajeni në një vend të freskët dhe të ajrosur mirë
  • produkti është shumë i ndezshëm, mos e përdorni pranë flakëve të hapura!
  • shumë toksike nëse gëlltitet, toksike nga thithja
  • mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve!

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim