Poppers KING ORIGINAL - 25 ml

Kodi: 05-074
3 200 L Çmimi përjashtuar TVSH: 2 667 L
porosit paraprakisht Dorëzimi i produktit bëhet rreth javës së 1-3 .
Po! Ne dërgojmë në US
+

POPPERS KING ORIGINAL 25ml (pastrues nitritesh - nitrit izopropil) është një popper origjinal për shitje direkt përmes eshop-it tonë, të cilin mund ta blini në internet - çmimi është adekuat për efektin.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

POPPERS KING ORIGINAL 25ml (pastrues nitrit - nitrit izopropil) është një popper origjinal direkt në shitje përmes eshop-it tonë, të cilin mund ta blini online - çmimi është adekuat për efektin.

Përdoreni vetëm në përputhje me fletëpalosjen e bashkangjitur!!!

  • Përmban 25 ml: Nitrit izopropil, EC 208-779-0
  • Nuk shitet per te mitur. Mos e zbrazni në kanalizime.
  • Shumë e ndezshme. Toksike nga thithja. Shumë toksike nëse gëlltitet
  • Ruani në një vend të freskët dhe të ajrosur mirë
  • Mbajeni larg fëmijëve.
  • Qëndroni të mbyllur. Mbajeni enën të mbyllur fort
  • Nëse keni nevojë për këshilla mjekësore, mbani në dorë kutinë ose etiketën e produktit. Lexoni etiketën përpara përdorimit.

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim