Poppers - RAW XXX STRENGTH 10 ml

Kodi: 05-046
1 200 L Çmimi përjashtuar TVSH: 1 000 L
porosit paraprakisht Dorëzimi i produktit bëhet rreth javës së 1-3 .
Po! Ne dërgojmë në US
+

Poppers - RAW XXX STRENGTH 10 ml. Ju mund të blini marka të ndryshme të popperit (formula origjinale) për shitje në dyqanin tonë elektronik online me çmim të mirë.

Mbrojtja e blerësit

 • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
 • Garanci për produktet - 24 muaj
 • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Poppers - RAW XXX STRENGTH 10 ml (pastrues nitrit - nitrit izopropil) . Ju mund të blini marka të ndryshme të popperit (formula origjinale) për shitje në dyqanin tonë elektronik online me çmim të mirë. Dorëzimi në mbarë botën.


Përdoreni vetëm në përputhje me fletëpalosjen e bashkangjitur !!!

 • produkti përmban 10 ml: nitrit izopropil, EC 208-779-0
 • ruajeni në një vend të freskët dhe të ajrosur mirë
 • produkti është shumë i ndezshëm, mos e përdorni pranë flakëve të hapura!
 • shumë toksike nëse gëlltitet, toksike nga thithja
 • mbajeni larg fëmijëve
 • mbajeni të mbyllur dhe mbajeni enën të mbyllur fort
 • mos e zbrazni në kanalizime
 • lexoni etiketën përpara përdorimit
Në paketim: 1 pc

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim