Poppers - SKULL RED (ULTRA HARD) - 24ml

Kodi: 05-067
3 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 3 250 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Poppers - RED SKULL (ULTRA HARD) - 24ml (pastrues nitritesh - nitrit izopropil) është një formulë e një poperash të reja shumë efektive në treg.

Mbrojtja e blerësit

 • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
 • Garanci për produktet - 24 muaj
 • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Poppers - RED SKULL (ULTRA HARD) - 24ml (pastrues nitritesh - nitrit izopropil) është një formulë e një poppers të ri shumë efektiv. Tek ne për shitje ju mund të blini online dërgesë në mbarë botën - çmimi është adekuat për efekt. Black Skull është një formulë e re jashtëzakonisht e fuqishme e poppers me një dizajn shumë të veçantë.

Përdoreni vetëm në përputhje me fletëpalosjen e bashkangjitur !!!

 • produkti përmban 24 ml: nitrit izopropil, EC 208-779-0
 • ruajeni në një vend të freskët dhe të ajrosur mirë
 • produkti është shumë i ndezshëm, mos e përdorni pranë flakëve të hapura!
 • shumë toksike nëse gëlltitet, toksike nga thithja
 • mbajeni larg fëmijëve
 • mbajeni të mbyllur dhe mbajeni enën të mbyllur fort
 • mos e zbrazni në kanalizime
 • lexoni etiketën përpara përdorimit

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim