Poppers - ULTIMATE STRONG - BAD 24ml

Kodi: 05-079
3 500 L Çmimi përjashtuar TVSH: 2 917 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
Cards
Bank
Crypto
+

Poppers - ULTIMATE STRONG - BAD 24ml (pastrues nitrit - nitrit izopropil) është një formulë e poperave jashtëzakonisht efektive për shitje, të cilat mund t'i blini online - çmimi është adekuat për efektin.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Poppers - ULTIMATE STRONG - BAD 24ml (pastrues nitrit - nitrit izopropil) është një formulë e poperave jashtëzakonisht efektive për shitje, të cilat mund t'i blini online - çmimi është adekuat për efektin.

Përdoreni vetëm në përputhje me fletëpalosjen e bashkangjitur!!!

  • produkti përmban 24 ml: nitrit izopropil, EC 208-779-0
  • ruajeni në një vend të freskët dhe të ajrosur mirë
  • produkti është shumë i ndezshëm, mos e përdorni pranë flakës së hapur!
  • shumë toksike nëse gëlltitet, toksike nëse thithet
  • mbajeni larg fëmijëve!

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim