Shiringë

Kodi: 05-012
1 200 L Çmimi përjashtuar TVSH: 1 000 L
porosit paraprakisht Dorëzimi i produktit bëhet rreth javës së 1-3 .
Po! Ne dërgojmë në US
+

Ju mund të blini lloje të ndryshme poppers të fortë jo vetëm të markës Squirt (pastrues nitrit) direkt nga Anglia ose Hollanda për shitje në internet në e-shop me një çmim të mirë.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Ju mund të blini lloje të ndryshme poppers të fortë jo vetëm të markës Squirt (pastrues nitrit) direkt nga Anglia ose Hollanda për shitje në internet në e-shop me një çmim të mirë. Dorëzimi në mbarë botën.

Përdoreni vetëm në përputhje me fletëpalosjen e bashkangjitur!

  • 10 ml produkt përmban: Nitrit izopropil, EC 208-779-0
  • Ruajeni në vend të freskët dhe të ajrosur
  • Produkti është shumë i ndezshëm, mos e përdorni afër flakës së hapur!
  • Shumë toksike nga gëlltitja dhe toksike nga thithja
  • Të hiqet nga mundësia e fëmijëve!

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim