Veprimi - 5+1

Kodi: 103-2
6 000 L 4 500 L Çmimi përjashtuar TVSH: 3 750 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Veprimi Poppers MEGA - blini 5 copë Poppers dhe merrni 1 copë Popper falas. Dorëzimi në mbarë botën i poppers më të mirë.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Veprimi Poppers MEGA - blini 5 copë Poppers dhe merrni 1 copë Popper falas. Dorëzimi në mbarë botën i poppers më të mirë.

Ju mund të zgjidhni 6 copë nga çdo markë poppers më poshtë.

poppers

(Shkruani shënim në porosi se sa copë dhe çfarë lloj markash kërkoni).

Zgjidhni nga këto marka:
Bang, Hard Core, Pure Ar, Liquid Gold, The Reds, Rave, Tnt, Buzz, Purple Haze, Hi-Tech.

Veprimi i Poppers 5+1 Poppers 5+1 Poppers 1pc merrni falas

Ju mund të blini lloje të ndryshme poppers (pastrues nitrit) direkt nga Anglia ose Hollanda për shitje online në e-shop me një çmim të mirë.

Përdoreni vetëm në përputhje me fletëpalosjen e bashkangjitur!

  • 10 ml produkt përmban: Nitrit izopropil, EC 208-779-0
  • Ruajeni në vend të freskët dhe të ajrosur.
  • Produkti është shumë i ndezshëm, mos e përdorni afër flakës së hapur!
  • Shumë toksike nga gëlltitja dhe toksike nga thithja.
  • Të hiqet nga mundësia e fëmijëve!

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (2)

100%