Buzëqeshje - Reklamë me logo LED neoni që shkëlqen në mur Smiley

Kodi: 78-097
9 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 8 250 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Buzëqeshje - Reklamë me dritë LED me logo neoni që shkëlqen në mur Smiley - tabela drite për objektet tregtare (restorante, klube, diskoteka).

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Buzëqeshje - Reklamë me dritë LED me logo neoni që shkëlqen në mur Smiley - shenjë drite për objektet tregtare (restorante, klube, diskoteka), për të tërhequr klientët potencial. Banner reklamues me ndriçim dhe tabela dekorative dhe informative me ndriçim LED që do t'i japin hapësirës tuaj një kthesë dhe do të tërheqin të gjithë. Dekorimi elegant, të cilin zakonisht mund ta gjeni në bare dhe klube nate, tashmë është i disponueshëm edhe për shtëpinë apo biznesin tuaj .  

Pankartat apo posterët klasikë të reklamave po bëhen një eksperiencë dhe shumë prej nesh as nuk i vënë re më, falë mbipopullimit të tyre vizual. Secilit prej nesh i pëlqen të diferencohet me diçka të ndryshme, dhe kjo vlen si për individët ashtu edhe për bizneset ku është fjalë për fjalë e nevojshme. Falë mbishkrimeve ose logove dekorative me ndriçim LED, ju mund të ndriçoni hapësirën ose të tërhiqni vëmendjen e të gjithëve përreth jush. Reklamat LED që do t'ju vënë në pah.

Shenjat NEON me ndriçim LED - reklamimi më i mirë LED

dritë buzëqeshje me mbishkrim LED buzëqeshje reklamuese në logo

Shenjat dekorative me ndriçim LED - të cilat, falë dritës, dallohen nga transportuesit e zakonshëm të reklamave dhe informacionit. Avantazhi i tyre i madh është mundësia për t'i vendosur ato në mënyrë të përsëritur kudo që dëshironi . Ato janë perfekte për zyra (për ta bërë mjedisin më të këndshëm), objekte tregtare (si një reklamë apo poster efektiv) ose për shtëpinë tuaj (si një dizajn modern). Ato do të shërbejnë gjithashtu si tabela drite navigimi për të tërhequr klientin. Mund të vendosni shenja dekorative LED praktikisht kudo.

Mbishkrim i ndriçuar - SMILEY

Shenja neoni shkëlqen në të verdhë. Fuqizohet duke përdorur një lidhës USB, ose në një përshtatës, një hyrje USB në një kompjuter ose një bankë energjie USB. Kablloja e rrymës është 200 cm e gjatë.

Tabelë neoni LED me buzëqeshje në mur

Specifikimet:

Motivi: Buzëqeshje
Ngjyra e lehtë: e verdhë
Përmasat: 30 x 2 cm
Furnizimi me energji elektrike: Kabllo USB 5V
Gjatësia e kabllit të energjisë: përafërsisht. 200 cm

Përmbajtja e paketës:

1x mbishkrim me dritë LED

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim