CHERRY - Tabelë reklamuese me logo neoni me ndriçim LED në mur

Kodi: 78-091
9 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 8 250 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

CHERRY - Tabelë reklamuese me logo neoni LED në mur, dekorim ideal i murit me qershi në objektet tregtare (restorante, klube, diskoteka).

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

CHERRY - Tabelë reklamuese me logo neoni LED në mur, dekorim ideal i murit me qershi në objektet tregtare (restorante, klube, diskoteka), për të tërhequr klientët potencial. Pankarta me ndriçim reklamues dhe tabela dekorative dhe informative me ndriçim LED që do t'i japin hapësirës tuaj një kthesë dhe do të tërheqin të gjithë . Dekorimi elegant, të cilin zakonisht mund ta gjeni në bare dhe klube nate, tashmë është i disponueshëm edhe për shtëpinë ose biznesin tuaj .  

Pankartat apo posterët klasikë të reklamave po kthehen në një përvojë dhe shumë prej nesh as nuk i vënë re më, falë mbipopullimit të tyre vizual. Secilit prej nesh i pëlqen të diferencohet me diçka të ndryshme, dhe kjo vlen si për individët ashtu edhe për bizneset ku është fjalë për fjalë e nevojshme. Falë mbishkrimeve ose logove dekorative me ndriçim LED, ju mund të ndriçoni hapësirën ose të tërhiqni vëmendjen e të gjithëve përreth jush. Reklamat LED që do t'ju vënë në pah.

Shenjat NEON me ndriçim LED - reklamimi më i mirë LED

qershi logo tabela neoni led qershi

Shenjat dekorative me ndriçim LED - të cilat, falë dritës, dallohen nga transportuesit e zakonshëm të reklamave dhe informacionit. Avantazhi i tyre i madh është mundësia për t'i vendosur ato në mënyrë të përsëritur kudo që dëshironi . Ato janë perfekte për zyra (për ta bërë mjedisin më të këndshëm), objekte tregtare (si një reklamë apo poster efektiv) ose për shtëpinë tuaj (si një dizajn modern). Ato do të shërbejnë gjithashtu si tabela drite navigimi për të tërhequr klientin. Ju mund të vendosni shenja dekorative LED praktikisht kudo.

Mbishkrim i ndriçuar - CERRIES

Shenja neoni ndizet në të kuqe dhe jeshile. Fuqizohet duke përdorur një lidhës USB, ose me një përshtatës, një hyrje USB në një kompjuter ose një bankë energjie USB . Kablloja e rrymës është 200 cm e gjatë. Mund të mundësohet edhe nga bateritë 2xAA.

shenjë neoni e ndezur LED qershie

Specifikimet:

Motivi: Qershitë
Ngjyra e lehtë: e kuqe, jeshile
Përmasat: 22,5x19x1,7cm
Furnizimi me energji elektrike: Kabllo USB 5V / bateri 2xAA
Gjatësia e kabllit të energjisë: përafërsisht. 200 cm
Me vrima per tu varur

Përmbajtja e paketës:

Logo 1x LED - ngjyrë e kuqe jeshile

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim