Glass of Beer - Tabelë me neon LED si reklamë komerciale

Kodi: 78-089
9 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 8 250 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Glass of Beer - tabela e murit LED neoni si reklamë komerciale, dekorim ideal i mureve në objektet tregtare (restorante, klube, diskoteka).

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Glass of Beer - tabela e murit LED neoni si reklamë komerciale, dekorim ideal i mureve në objektet tregtare (restorante, klube, diskoteka), për të tërhequr klientët potencial. Pankarta me ndriçim reklamues dhe tabela dekorative dhe informative me ndriçim LED që do t'i japin hapësirës tuaj një kthesë dhe do të tërheqin të gjithë . Dekorimi elegant, të cilin zakonisht mund ta gjeni në bare dhe klube nate, tashmë është i disponueshëm edhe për shtëpinë ose biznesin tuaj .  

Pankartat apo posterët klasikë të reklamave po bëhen një eksperiencë dhe shumë prej nesh as nuk i vënë re më, falë mbipopullimit të tyre vizual. Secilit prej nesh i pëlqen të diferencohet me diçka të ndryshme, dhe kjo vlen si për individët ashtu edhe për bizneset ku është fjalë për fjalë e nevojshme. Falë mbishkrimeve ose logove dekorative me ndriçim LED, ju mund të ndriçoni hapësirën ose të tërhiqni vëmendjen e të gjithëve përreth jush. Reklamat LED që do t'ju vënë në pah.

Shenjat NEON me ndriçim LED - reklamimi më i mirë LED

Shenja LED e ndriçuar në mur, varur neoni - birrë

Shenjat dekorative me ndriçim LED - të cilat, falë dritës, dallohen nga transportuesit e zakonshëm të reklamave dhe informacionit. Avantazhi i tyre i madh është mundësia për t'i vendosur ato në mënyrë të përsëritur kudo që dëshironi . Ato janë perfekte për zyra (për ta bërë mjedisin më të këndshëm), objekte tregtare (si një reklamë apo poster efektiv) ose për shtëpinë tuaj (si një dizajn modern). Ato do të shërbejnë gjithashtu si tabela drite navigimi për të tërhequr klientin. Mund të vendosni shenja dekorative LED praktikisht kudo.

Shenja ndriçuese - BIRRA

Shenja neoni shkëlqen në të bardhë dhe të verdhë. Funksionohet me bateri (3x bateri AA - nuk përfshihen në paketë) . Kablloja e rrymës është 30 cm e gjatë.

shenjë e gotës së birrës e varur në mur led neoni

Specifikimet:

Tema: BIRRA
Ngjyra e lehtë: e bardhë dhe e verdhë
Përmasat: 30x1,85x30cm
Gjatësia e kabllit të energjisë: përafërsisht. 30 cm
Mundësuar nga bateritë (3x bateri AA - nuk përfshihen)

Përmbajtja e paketës:

1x shenjë e dritës LED - gotë birrë

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim