HAMBURGER - Shenja me logo neoni me ndriçim LED në mur

Kodi: 78-086
9 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 8 250 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

HAMBURGER - Shenja e logos me dritë neoni me ndriçim LED në dekorimin e murit në objektet tregtare (restorante, klube, diskoteka).

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

HAMBURGER - Shenja e logos me dritë neoni me ndriçim LED në dekorimin e mureve në objektet tregtare (restorante, klube, diskoteka), për të tërhequr klientët e mundshëm. Pankarta me ndriçim reklamues dhe tabela dekorative dhe informative me ndriçim LED që do t'i japin hapësirës tuaj një kthesë dhe do të tërheqin të gjithë. Dekorimi elegant, të cilin zakonisht mund ta gjeni në bare dhe klube nate, tashmë është i disponueshëm edhe për shtëpinë ose biznesin tuaj .  

Pankartat apo posterët klasikë të reklamave po bëhen një eksperiencë dhe shumë prej nesh as që i vëmë re më, falë mbipopullimit të tyre vizual. Secilit prej nesh i pëlqen të diferencohet me diçka të ndryshme, dhe kjo vlen si për individët ashtu edhe për bizneset ku është fjalë për fjalë e nevojshme. Falë mbishkrimeve ose logove dekorative me ndriçim LED, ju mund të ndriçoni hapësirën ose të tërhiqni vëmendjen e të gjithëve përreth jush. Reklamat LED që do t'ju vënë në pah.

Shenjat NEON me ndriçim LED - reklamimi më i mirë LED

Reklamë me ngjyra të ndezura me logon e logos me neon LED me Hamburger

Shenjat dekorative me ndriçim LED - të cilat, falë dritës, dallohen nga transportuesit e zakonshëm të reklamave dhe informacionit. Avantazhi i tyre i madh është mundësia për t'i vendosur ato në mënyrë të përsëritur kudo që dëshironi. Ato janë perfekte për zyra (për ta bërë mjedisin më të këndshëm), objekte tregtare (si një reklamë apo poster efektiv) ose për shtëpinë tuaj (si një dizajn modern). Ato do të shërbejnë gjithashtu si tabela drite navigimi për të tërhequr klientin. Ju mund të vendosni shenja dekorative LED praktikisht kudo.

Shenja ndriçuese - HAMBURGER

Shenja neoni shkëlqen me ngjyra të verdha, rozë të errët dhe jeshile. Fuqizohet duke përdorur një lidhës USB, ose me një përshtatës, një hyrje USB në një kompjuter ose një bankë energjie USB . Kablloja e rrymës është 200 cm e gjatë dhe ka një çelës praktik në të.

shenjë neoni led me ngjyra të ndezura në mur - hamburger

Specifikimet:

Tema: Hamburger
Ngjyra e dritës: me ngjyrë
Përmasat: 33,5x1,85x34cm
Furnizimi me energji elektrike: Kabllo USB 5V
Gjatësia e kabllit të energjisë: përafërsisht. 200 cm
Ndizni kabllon: po
Banneri vendoset në një sfond plastik të tejdukshëm me 2 vrima për t'u varur.

Përmbajtja e paketës:

1x logo LED

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim