Logo Gëzuar DITËLINDJEN - Tabelë LED neoni në mur

Kodi: 78-101
9 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 8 250 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Logoja Gëzuar ditëlindjen - tabela neoni LED e varur në mur - ideale për të gjitha festimet e ditëlindjeve që zhvillohen në një klub ose në shtëpinë tuaj

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Logoja Gëzuar ditëlindjen - tabela neoni LED e varur në mur - ideale për të gjitha festimet e ditëlindjeve që zhvillohen në një klub ose në shtëpinë tuaj. Kjo shenjë LED do t'i japë hapësirës tuaj për një festë një kthesë dhe do të tërheqë të gjithë . Dekorimi elegant tani është i disponueshëm edhe për shtëpinë ose biznesin tuaj. Falë mbishkrimeve ose logove dekorative me ndriçim LED, ju mund të ndriçoni hapësirën ose të tërhiqni vëmendjen e të gjithëve përreth jush. Reklamat LED që do t'ju vënë në pah.

Shenjat NEON me ndriçim LED - reklamimi më i mirë LED

Gëzuar ditëlindjen tabela e ndriçuar LED e varur në mur

Shenjat dekorative me ndriçim LED - të cilat, falë dritës, dallohen nga transportuesit e zakonshëm të reklamave dhe informacionit. Avantazhi i tyre i madh është mundësia për t'i vendosur ato në mënyrë të përsëritur kudo që dëshironi. Ato janë perfekte për festa familjare, operacione biznesi etj.

Mbishkrim i ndriçuar - Gëzuar ditëlindjen

Shenja neoni shkëlqen me ngjyrë të bardhë. Fuqizohet duke përdorur një lidhës USB, ose me një përshtatës, një hyrje USB në një kompjuter ose një bankë energjie USB . Kablloja e rrymës është 200 cm e gjatë.

Gëzuar ditëlindjen tabela e ndriçuar LED në mur

Specifikimet:

Motivi: Gëzuar ditëlindjen
Ngjyra e lehtë: e bardhë e ndezur
Përmasat: 60,5x22x1,5cm
Furnizimi me energji elektrike: Kabllo USB 5V
Gjatësia e kabllit të energjisë: përafërsisht. 200 cm
Banneri vendoset në një sfond plastik të tejdukshëm me dy vrima për t'u varur.


Përmbajtja e paketës:

1x mbishkrim me dritë LED

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim