Ndriçimi i shenjës rozë neoni - Zemër

Kodi: 78-001
14 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 12 417 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Shenja rozë neoni ndriçon Zemrën. Dritat LED neoni  ideale si një dërrasë me shenja ndriçimi që ndriçojnë biznesin ose shtëpinë (dhomën) tuaj për shitje në internet këtu.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Shenja rozë neoni ndizet Zemra. Dritat LED neoni ideale si një tabelë me shenja shkëlqimi që ndriçojnë biznesin ose shtëpinë (dhomën) tuaj për shitje online këtu. Reklamë mbresëlënëse - dekorime të përsosura me ndriçim për të tërhequr vëmendjen.

Reklamim - Zemra me ndriçim LED për të shënuar funksionimin e biznesit ose si dekorim, do të pasurojë ambientet tuaja, të cilat sigurisht nuk do të anashkalohen dhe do të tërheqin klientët potencial. Dekorimi elegant me neon, të cilin zakonisht e gjeni në bare dhe klube nate, tashmë është i disponueshëm edhe për shtëpinë tuaj ose për ambientet e biznesit tuaj. Pankartat ose posterët klasikë të reklamave po i përkasin të shkuarës dhe për shkak se bëjnë një rrëmujë vizuale, shumë prej nesh as nuk i vërejnë më. Secilit prej nesh i pëlqen të dallohet nga diçka tjetër, si për individin, ashtu edhe për biznesin ku është vërtet e nevojshme. Falë tabelës së shenjave me shkëlqim LED, shenjave ose logove, ju do të ndriçoni hapësirën ose do të tërhiqni vëmendjen e të gjithëve përreth jush . Reklamat LED që do t'ju tërheqin.

Ndriçoni tabelat - tabelat neoni LED reklamat më të mira LED

Logo dekorative me dritë LED - e cila, falë ndriçimit, dallohet në mesin e banderolave të zakonshme reklamuese dhe informative. Avantazhi i tyre i madh është aftësia për t'i vendosur ato në mënyrë të përsëritur kudo që dëshironi. Ato janë perfekte për zyra (për ta bërë ambientin më të këndshëm), për bizneset tuaja (si një reklamë apo poster efektiv) ose për shtëpinë tuaj (si një dizajn modern). Ato do të shërbejnë gjithashtu si tabela lundruese LED për të tërhequr klientin. Mbishkrimet dekorative me dritë LED shpërndahen drejtpërdrejt në një jastëk plastike të tejdukshme, kështu që ju mund t'i vendosni ato pothuajse kudo.

Specifikimet:

Forma: Zemra
Dimensionet - 30x30cm
Furnizimi me energji elektrike - USB 5V
Gjatësia e kordonit të energjisë - përafërsisht. 180 cm

Përmbajtja e paketës:

1x logo Led dritë

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim