Shërbimi i gdhendjes së emrit të etiketës suaj të emrit

Kodi: 96-056
2 000 L Çmimi përjashtuar TVSH: 1 667 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
Cards
Bank
Crypto
+

Shërbimi i gdhendjes së emrit të etiketës/targës suaj të emrit për kompletet luksoze të zyrës që shiten nga dyqani ynë. Gdhendja e etiketave të emrave - etiketa e personalizuar e emrit.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Shërbimi i gdhendjes së emrit të etiketës/targës suaj të emrit për kompletet luksoze të zyrës që shiten nga dyqani ynë. Gdhendja e etiketave të emrave - etiketa e personalizuar e emrit. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të na shkruani kërkesat tuaja për etiketën e emrit në shënimin e porosisë.

Gdhendja e etiketave të emrave - etiketa e personalizuar e emrit

Gdhendja e etiketave të emrave - etiketa e personalizuar e emrit

Jeni të interesuar për një etiketë emri të bërë me porosi? Ne mund t'ju ofrojmë një shërbim gdhendjeje (Teknologjia e shtypjes termike me nxehtësi të printimit) sipas kërkesave tuaja. Ju lutemi bëni porosinë për shërbimin dhe përpara se të përfundoni porosinë, shtoni detajet për prodhimin e etiketës së emrit në shënimin në procesin tonë të porosisë.

Ju mund të zgjidhni çdo tekst ose logo (vetëm për etiketat e emrave metalikë) sipas dëshirës tuaj. Etiketat e emrave për stendat e emrave prej qelqi, druri ose lëkure janë më të vogla dhe më të ngushta, ato janë krijuar për 1-2 rreshta teksti si parazgjedhje. Specifikoni lartësinë dhe llojin e fontit në shënim kur porosisni.

gdhendje me porosi në pllakë emri

Materialet e sakta grafike për gdhendje:

- Në shënimin në rend, ju lutemi shkruani atë që dëshironi të printoni në etiketën e emrit.
- Nëse jeni të interesuar të printoni një etiketë emri në një font specifik, thjesht na shkruani emrin e saktë të fontit

SHËNIM: Ne ofrojmë shërbimin vetëm për komplete zyrash luksoze të shitura nga ne. Është gjithashtu e mundur të krijoni një printim me ngjyra ose të printoni një logo të vogël, thjesht shkruani kërkesat tuaja të sakta në shënimin në renditje.

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim