Hartë për fëmijë prej druri për dekorimin e mureve - BLU 2D 150x90cm

Kodi: 66-052
29 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 24 917 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
Cards
Bank
Crypto
+

Hartë për fëmijë prej druri për dekorimin e murit - 2D BLU 150x90cm - harta e botës me kafshë për dekorimin e murit prej druri të ilustruar për fëmijë.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Hartë për fëmijë prej druri për dekorimin e murit - 2D BLU 150x90cm - harta e botës me kafshë për dekorimin e murit prej druri të ilustruar për fëmijë. Harta e botës një shtesë e përsosur për dhomën e fëmijëve të një djali apo vajze. Jepini atyre ndjenjën se e gjithë bota shtrihet në këmbët e tyre. Ka KONTINENTE të gdhendura me lazer. Me të vërtetë ka PËRPUNIM EKSTREM SAKTËSI. Çdo pjesë e vetme është e punuar me dorë, çdo detaj ka kaluar kujdesin e madh në prodhim. E gjithë harta e udhëtimit 2D në mur përbëhet nga disa pjesë druri që mund të lidhen me një saktësi prej milimetrash. Është si një enigmë e thjeshtë.  

Pjesët individuale janë të lyera me dorë me njollë druri të veçantë në nuancat e ngjyrës ROZË që të kujton dhomën e një princeshe dhe kanë një trashësi prej 5 mm deri në 6 mm. Hartat 2D në mur, janë shtesa e përshtatshme me stil për çdo brendshme, dhe sigurisht duken edukative, pasi gjithmonë do të keni të gjithë hartën e botës para syve dhe dhe portrete të kafshëve që jetojnë në të vërtetë në zona.

Harta e botës me kafshë - hartë edukative prej druri për fëmijët

harta e botës me kafshët

Instalimi nuk është aspak i vështirë, gjithçka që mund të gjeni direkt në paketë. Nuk është e nevojshme të përdorni asnjë ngjitës. Me shabllonin e mbyllur mund të vendosni me saktësi kontinentet individuale dhe me shiritin ngjitës të dyanshëm të mbyllur mund ta aplikoni lehtësisht në mur. Pra, nuk ka nevojë të përdorni asnjë ngjitës, sepse mund të shkaktojë ndonjë dëmtim të murit. Të gjithë mund të përballojnë instalimin.

Harta e botës 2D prej druri që mund të aplikohet lehtësisht në mur.

harta prej druri për fëmijë në një mur

Një hartë prej druri është një dhuratë e shkëlqyer për të gjithë fëmijët
• Këto harta prej druri janë bërë tërësisht me dorë dhe janë të përpunuara në detaje
• Një shtesë efektive për shtëpinë tuaj
• Paketa dhuratë e hartës

Harta botërore për fëmijë 2D prej druri

harta për fëmijë 2d blu

INSTALIMI

Lehtë për t'u instaluar në më pak se një orë, sepse çdo pjesë e hartës ka një numër që përputhet me shabllonin e përfshirë në udhëzuesin e bashkangjitur të instalimit.
Harta përmban një shirit ngjitës të veçantë që nuk shkatërron muret tuaja (por nuk ngjitet në letër-muri).

Përdorni kunjat shtytëse - aeroplanë ose flamuj për të shënuar çdo vend në hartë.
(mund të porositet si aksesor në hartë)

hartë prej druri në mur - shtytje kunjat aeroplanëhartë druri në mur - shtytje kunjat flamuj

Përmbajtja e paketës:

1x 2D harta botërore prej druri, madhësia 150 cm x 90 cm (59”x35”) - e shpalosur në copa individuale
1x Model për vendosjen e saktë të hartës
1x Set shirit ngjitës të dyanshëm për montim në mur
1x Udhëzimet e instalimit

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim