Kopsat e rripit 3x me paketë me një çmim të mirë

Kodi: 104-1
5 100 L 4 200 L Çmimi përjashtuar TVSH: 3 500 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
Cards
Bank
Crypto
+

3 kopsa rripi me paketim me çmim të mirë 39 € . Ju mund të zgjidhni çdo shtrëngim nga të gjitha modelet e kopsave.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Kopsa me rrip 3x me çmim të mirë 39 €

Ju mund të zgjidhni çdo shtrëngim nga të gjitha modelet e kopsave.
(Thjesht shkruani një shënim sa pjesë dhe çfarë ngjyre keni nevojë)

kopset e rripit të veprimit

Shiten kopsa me rrip cilësor me një çmim të mirë që mund t'i blini online në dyqanin tonë elektronik. Lidhja e rripit ajo që nuk mund të gjendet askund tjetër.

Ka dizajne të ndryshme për të zgjedhur dhe motive si muzikë, film vizatimor, ushtri, i çmendur e të tjera. Të gjithë do ta shijojnë atë - është e mrekullueshme si një dhuratë origjinale. Kopsat më të shumta në magazinë.

Specifikimet teknike:

Madhësia: e ndryshme
Materiali: Metal

Çmimi vlen për 3 copë kops pa rrip.

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim