Aerator Magic Decanter - qafë e ngushtë

Kodi: 94-006
2 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 2 417 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Aerator Magic Decanter - qafë e ngushtë. Diametri i qafës 27 mm me sitë. Pasi ta provoni këtë produkt, do t'ju pëlqejë. Dihet që vera shijon më mirë kur ajroset.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Aerator Magic Decanter - qafë e ngushtë. Diametri i qafës 27 mm me sitë. Pasi ta provoni këtë produkt, do t'ju pëlqejë. Dihet që vera shijon më mirë kur ajroset.

Aerator i vogël dekantues ofron pikërisht atë. Nëse jeni duke përgatitur një festë në shtëpi dhe dëshironi të tërhiqni vëmendjen e të ftuarve, kjo është një mënyrë e shkëlqyer për të përmirësuar një festë. Mysafirët tuaj do të shijojnë festën e mirë dhe akoma më shumë, ata do të vlerësojnë shijen cilësore të verërave.

Dekanter

Si të dekantoni verën pa pajisje dhe përvojë profesionale sommelier? Provoni të përdorni aeratorin tonë Angel, përdorimi është shumë i thjeshtë dhe dekantimi i verës reduktohet në minimum. Dekantimi i verës në karafe mund të marrë disa orë për të arritur efektin e duhur. Aerator i shkëlqyer është në gjendje të theksojë shijen dhe aromën e verës direkt nga shishja duke derdhur verën përmes ajrosësit në gotë.

Hinka dekantuese është e pajisur me një sitë që kap edhe sedimentin më të vogël në verë dhe kanalet e ajrit do ta ajrosin verën në një moment të përsosur. Kjo është një procedurë e thjeshtë që mund të theksojë shijen dhe aromën e verës suaj, për të pasur përvojën perfekte.

Nëse keni shije për verë të mirë, por keni pak kohë, kjo është një pajisje ideale për të kursyer kohë. Harrojeni të prisni një orë derisa vera të marrë frymë. Thjesht duhet ta hapni dhe ta derdhni në një gotë.

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim