Lentet e kamerës celulare SET universale 3 në 1 - Fisheye + Macro + Wide (kënd të gjerë)

Kodi: 71-074
3 900 L 2 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 2 417 L
e shitur Na vjen keq, por ky produkt është shitur. Nuk është më i disponueshëm.
Po! Ne dërgojmë në US
Cards
Bank
Crypto

Lentet e kamerës celulare SET universale 3 në 1 - Fisheye + Macro + Wide (kënd të gjerë)​. Një çantë e shkëlqyer bazë lentesh për telefonin tuaj inteligjent.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Lentet e kamerës celulare SET universal 3 në 1 - Fisheye + Macro + Wide (kënd të gjerë). Një komplet i shkëlqyer bazë lentesh për telefonin tuaj inteligjent . Ky komplet smartphone vjen me 3 lente dhe një kuti udhëtimi. Përfshin lente fisheye, makro dhe lente me kënd të gjerë. Lentet individuale janë kompakte dhe të lehta, dhe kompleti i lenteve të telefonit celular përfshin lente të ndryshme kamerash për t'ju dhënë pamje të ndryshme fotografike. Falë sistemit të tij snap dhe dizajnit unik, ai është i destinuar të përdoret në çdo telefon.

Nëpërmjet këtij grupi lentesh do të zbuloni botën mikro ose makro dhe do të regjistroni detajet më të mira. Një grup i shkëlqyer bazë lentesh për telefonin tuaj. Lentet janë ngjitur në lentet e kamerës nga jashtë duke përdorur një kapëse. Ngjitja e lenteve në telefonin tuaj me kapëse është e lehtë dhe kur të mbaroni me shkrepjen, mund t'i mbuloni lentet dhe t'i ruani në çantën e përfshirë. Bëhuni profesionist dhe sillni një dimension krejtësisht të ri në fotot dhe videot e kapura nga telefoni juaj.

Lentet e telefonit celular - universale të montueshme me kapëse

Lente për makro të lëvizshme, të gjera - universale të ngjitshme me kapëse

Një lente fisheye është një lente me kënd të gjerë që prodhon shtrembërim të fortë vizual të krijuar për të prodhuar një imazh panoramik ose hemisferik me kënd të gjerë.

Një lente makro është një lente e specializuar kamere që është e optimizuar optikisht për të trajtuar distanca fokusimi jashtëzakonisht të shkurtra dhe mund të kapë imazhe të mprehta dhe shumë të detajuara të objekteve mikroskopike.

Një lente me kënd të gjerë ju lejon të përfshini një pjesë më të madhe të skenës në foto.

Karakteristikat e produktit:

Materiali: ABS, metal
Madhësia e kapëses me lente: 5,5 x 2 x 2,5 cm
Pesha e çdo lente përafërsisht: 5 gram

Përmbajtja e paketës:

1 x lente "fisheye".
1x lente makro
1 x lente me kënd të gjerë
1 x kapëse për ngjitjen e lenteve
1 x çantë portative

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim