Sfondi i lehtë i Instagram-it - perëndimi i diellit (vjollcë/rozë)

Kodi: 71-054
6 900 L 4 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 4 083 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
Cards
Bank
Crypto
+

Sfondi i lehtë i Instagram-it - perëndimi i diellit (vjollcë/rozë) - imitimi i perëndimit të diellit është një nga dritat më të mira fotografike jo vetëm për rrjetet sociale.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Sfondi i lehtë në Instagram - perëndimi i diellit (vjollcë/rozë)​ - imitimi i perëndimit të diellit është një nga dritat më të mira fotografike jo vetëm për rrjetet sociale. Mund ta përdorni kur krijoni në Youtube ose IG. Llamba e vogël me humor - vetëm 7 cm në diametër - do të krijojë papritur një dritë romantike, si në perëndimin e diellit . Çdo fotograf apo krijues është në kërkim të dritës më të mirë për fotografinë - falë imitimeve të një muzgu të bukur apo të një ylberi veror, fotot tuaja do të fitojnë një karakter dhe vlerë të veçantë artistike. Ju do të merrni dritën perfekte për fotot tuaja në instagram dhe të ngjashme.

Thjesht lidhni llambën me një kabllo USB 1,5 metër dhe një çelës . Ju mund të përdorni një trekëmbësh metalik me kllapa (të përfshira në paketë) për drejtimin e saktë të dritës. Llamba krijon rrethin e lehtë në ngjyrat - rozë, vjollcë dhe blu. Një trend i madh është e ashtuquajtura drita e rrumbullakët për fotografinë, megjithatë drita rrethore për fotografi është përdorur tashmë nga shumë krijues prej vitesh, por shumë foto ose video janë të ngjashme me njëra-tjetrën dhe nuk sjellin asgjë të re. Falë kësaj drita - perëndimi i diellit ju jeni dukshëm të ndryshëm nga konkurrenca.

Drita e fotografisë - imitimi i perëndimit të diellit do t'i japë fotove tuaja ngjyra të bukura.

drita e rrumbullakët për fotografinë në instagram

Dritat e fotografisë me temë perëndimi i diellit nuk duhet të mungojnë në pajisjet e çdo kreative.

Dritat për fotografi - perëndimi i diellit

Specifikim:

Ngjyra e çelur: rozë/vjollcë/blu
Përmasat: diametri 7 cm x 4 cm lartësi
Furnizimi me energji elektrike: Kabllo USB me ndërprerës (12V)
Gjatësia e kabllit: 1,5 m
Fuqia: 10 W
Materiali: metal dhe xhami

Përmbajtja e paketës:

1x llambë projeksioni me çelës dhe kabllo USB
1x Tripod
1 x konsolë

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim