Paketa e poppers - 3x e përzier

Kodi: 05-055
3 600 L 3 000 L Çmimi përjashtuar TVSH: 2 500 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Poppers EXTRA PACK - 3x MIX - aromat e lëngshme të shitura në botë përdoren si aromatizues të dhomës ose pastrues lëkure (pastrues nitrit). Poppers me cilësi shtesë në internet për çmime të besueshme.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Poppers EXTRA PACK - 3x MIX - aromat e lëngshme të shitura në botë përdoren si aromatizues të dhomës ose pastrues lëkure (pastrues nitrit). Dyqani ynë elektronik i poppers shet vetëm poppers me cilësi shtesë në internet për çmime të besueshme . Dorëzimi në mbarë botën vetëm markat më të mira të poppers.

3xPack Poppers për një çmim special.

Ju mund të zgjidhni çdo 3 pjesë nga markat e poppers të listuara më poshtë.
(Vetëm shkruani sa pjesë të markave në shënim sipas renditjes).

Zgjidhni nga këto marka:
RAM, RAVE, KUQE, ORGASMUS, IBIZA, RAW

përzierje poppers

Në shitje mund të blini lloje të ndryshme popperash (pastrues nitritesh) direkt nga Anglia ose Holanda   në e-shop online me çmime të mira.


Përdoreni vetëm në përputhje me fletëpalosjen e bashkangjitur !!!

  • produkti përmban 10 ml: nitrit izopropil, EC 208-779-0
  • ruajeni në një vend të freskët dhe të ajrosur mirë
  • produkti është shumë i ndezshëm, mos e përdorni pranë flakëve të hapura!
  • shumë toksike nëse gëlltitet, toksike nga thithja
  • hiqeni nga mundësia e fëmijëve!

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (2)

95%