Poppers 20x paketë - MIX

Kodi: 05-063
24 000 L 14 000 L Çmimi përjashtuar TVSH: 11 667 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
Cards
Bank
Crypto
+

Paketim shtesë i poppers 20 copë - ju mund të blini markat më të famshme të poppers për shitje në dyqanin tonë elektronik.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Paketim shtesë i poppers 20 copë - ju mund të blini markat më të famshme të poppers për shitje në dyqanin tonë elektronik. Tek ne mund të blini lloje të ndryshme poppers (pastrues nitrit) direkt nga Anglia ose Holanda në shitje online me çmime të mira.

Paketa shtesë përmban një përzierje prej 20 copë poppers sipas zgjedhjes sonë.

Poppers 20x paketë - MIX

Përdoreni vetëm në përputhje me fletëpalosjen e bashkangjitur !!!

  • produkti përmban 10 ml: nitrit izopropil, EC 208-779-0
  • ruajeni në një vend të freskët dhe të ajrosur mirë
  • produkti është shumë i ndezshëm, mos e përdorni pranë flakëve të hapura!
  • shumë toksike nëse gëlltitet, toksike nga thithja
  • Mbajeni larg fëmijëve!

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim