Mustaqe me dritë LED

Kodi: 88-190
1 900 L 1 200 L Çmimi përjashtuar TVSH: 1 000 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
Cards
Bank
Crypto
+

Mustaqet e lehta LED janë një suplement tërheqës i modës që padyshim do t'i interesojë të gjithëve me efekte të ndryshme ndriçimi për çdo festë nate. Deri në 8 mënyra ngjyrash.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Mustaqet e lehta LED janë një suplement tërheqës i modës që padyshim do t'i interesojë të gjithëve me efekte të ndryshme ndriçimi për çdo festë nate. Mustaqet e lehta LED ofrojnë deri në 8 mënyra ndezjeje në ngjyrat RGB që mund të ndryshohen me sensorin e prekjes në mes të mustaqeve. Thjesht prekni butësisht sensorin për 3 sekonda, dhe mustaqet aktivizohen, më pas ndryshon modalitetin e ndriçimit me çdo prekje tjetër. Mustaqet fiken ose automatikisht pas 2 orësh ose duke mbajtur sensorin e prekjes për 3 sekonda me të njëjtën mënyrë si në aktivizim.

trarët LED me ngjyra

Montimi i mustaqeve është shumë i thjeshtë, pasi në paketim ka 2 mini magnet dhe shirit ngjitës që shërbejnë për fiksimin e mustaqeve LED në pjesën e sipërme të buzëve. Prisni fillimisht gjatësinë e kërkuar të shiritit ngjitës në të cilin vendosni 2 magnet dhe më pas ngjiteni sipër buzës së sipërme. Vendosni shufrën LED në shirit dhe magnetët do të kujdesen për mbajtjen e tyre. Këto mustaqe false me shkëlqim do të bien në sy në çdo argëtim të mirë me miqtë.

Montimi i dritës së shkrirjes LED

Specifikimet:

Kapaciteti i baterisë: 5 mAh
Tensioni: 5V
Koha e përdorimit: përafërsisht. 8 orë

Përmbajtja e paketës:

1x mustaqe LED me dy bateri të instaluara
1x shirit ngjitës
2x bateri rezervë
2x mini magnet

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim