Krahët e Ndriçimit në Mur - Dekoratë neoni me ndriçim led

Kodi: 78-048
11 900 L 9 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 8 250 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Krahët e ndriçimit në mur - Dekoratë neoni me dritë prapa LED, me të cilën të gjithë do të duan të bëjnë një foto.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Krahët e ndriçimit në mur - Dekorimi neoni me ndriçim LED është një aksesor i mrekullueshëm me të cilin të gjithë do të duan të bëjnë një foto. Flamuri i ndritshëm reklamues dhe ndriçimi dekorativ LED dhe tabelat informuese, të cilat do t'i shtojnë shkëlqim hapësirës tuaj dhe garantojnë se askush nuk do t'i anashkalojë. Dekorimi elegant me neon, të cilin zakonisht e gjeni në bare dhe klube nate, tashmë është i disponueshëm edhe për shtëpinë tuaj ose për ambientet e biznesit tuaj. Pankartat ose panelet klasike të reklamave po bëhen një eksperiencë dhe shumë prej nesh as nuk i vënë re më, falë mbipopullimit të tyre vizual. Secilit prej nesh i pëlqen të dallohet nga diçka ndryshe, dhe kjo ka të bëjë me individin dhe biznesin, ku është fjalë për fjalë e nevojshme. Falë tabelës së shenjave me shkëlqim LED, ju do të ndriçoni hapësirën ose do të tërhiqni vëmendjen e të gjithëve përreth. Reklamat LED që do të magjepsin çdo vizitë apo klient.

Krahë me ndriçim LED - Dekorimi i murit me neon

flatra neoni me ngjyra të ndezura në një mur

Shenjat NEON me ndriçim LED - reklama LED neoni tërheqëse

led dritë mur shenjë flatrat ndritshëm

Shenjat dekorative të dritës LED - të cilat, falë ndriçimit, dallohen midis banderolave të zakonshme reklamuese dhe informative. Avantazhi i tyre i madh është aftësia për t'i vendosur ato në mënyrë të përsëritur kudo që dëshironi. Ato janë perfekte për zyra (për ta bërë ambientin më të këndshëm), për bizneset tuaja (si një reklamë apo poster efektiv) ose për shtëpinë tuaj (si një dizajn modern). Ato do të shërbejnë gjithashtu si tabela lundruese LED për të tërhequr klientin. Mbishkrimet dekorative me dritë LED shpërndahen drejtpërdrejt në një jastëk plastike të tejdukshme, kështu që ju mund t'i vendosni ato pothuajse kudo.

Logo e ndriçuar - Krahët

dekorim me dritë led

Shenja neoni shkëlqen e bardhë. Funksionohet nëpërmjet një lidhësi USB, qoftë me një përshtatës, një port USB në një kompjuter ose një bankë energjie . Kordoni i rrymës është 180 cm i gjatë dhe ka një çelës praktik në të. Dimensionet e tabeles neoni WINGS jane 44x35 cm. Logoja e dritës është e përshtatshme për funksionimin tuaj, si dhe për dhomën e fëmijëve, si një dritë dekorative.

banderolë led

Specifikimet:

Motivi: Krahët
Ngjyra e lehtë: e bardhë
Përmasat: 44x35 cm
Furnizimi me energji elektrike: USB 5V
Gjatësia e kordonit të energjisë: përafërsisht. 180 cm
Ndërprerësi i kabllove: po

Përmbajtja e paketës:

1x logo Led dritë

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim