Kutia e veglave mini - Set mini dhuratë prej 22 veglash në një kuti (kanister) Kuti veglash

Kodi: 11-463
3 500 L 2 200 L Çmimi përjashtuar TVSH: 1 833 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Kuti veglash mini - Set mini dhuratë prej 22 veglash në një kuti (kanister) Kuti veglash​. Një kuti mjetesh të vogla dhe të dobishme në formën e një kuti të vogël.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Kuti veglash mini - Mini set dhuratë prej 22 veglash në një kuti (kanister) Kuti veglash. Një kuti mjetesh të vogla dhe të dobishme në formën e një kuti të vogël. Për në vilë, në pushime, kuti kuti me mjete me vete kudo dhe keni mini vegla në dorë. Kompleti i veglave përmban gjithsej 22 copë - pincë 4,5", një kaçavidë, koka shtrënguese, pajisje për kaçavidë, vegla shtesë dhe një tabaka me pajisje shtesë. ndihmës praktik në rrugë për riparime të përditshme dhe të thjeshta.

Një grup mjetesh në një kuti - të përshtatshme edhe si dhuratë për punëtorin e shtëpisë

Mini vegla në një kuti - Kutia e veglave

Karakteristikat e produktit:

Materiali: ABS, metal
Përmasat: 20 x 4.5 x 13.5 cm
Pesha neto: 405 g

Përmbajtja e paketës:

1x kuti me vegla

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim