Dimmer për shiritin e dritës LED me telekomandë të ndriçimit

Kodi: 79-012
2 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 2 417 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
Cards
Bank
Crypto
+

Dimmer për shiritat e dritës LED me rreze deri në 20 metra. Prekni telekomandën për të vendosur një ndriçim specifik të dritës.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Dimmer për shiritat e dritës LED me rreze deri në 20 metra. Prekni telekomandën për të vendosur një ndriçim specifik të dritës. Me këtë telekomandë, ju mund të rregulloni me lehtësi dhe shpejt shiritin tuaj të dritës LED me ngjyra, saktësisht sipas nevojës. Mund të përdorni telekomandën me prekje për të kontrolluar ndezjen/fikjen e dritës LED dhe për të rritur ose ulur ndriçimin e ndriçimit (dimmer).  

Rrethi i prekjes përdoret për të futur shpejt dhe saktë intensitetin e ndriçimit , gjithashtu mund të kontrolloni ndriçimin me butonat +/- për të shtuar dhe ulur ndriçimin në mënyrë sekuenciale, në nivele +/- 10%, ose mund të përdorni butonat e përzgjedhjes së shpejtë të ndriçimit : Butoni MAX - vendos ndriçimin në fuqi 100% dhe butoni MIN - vendos ndriçimin në fuqi 2%. Kontrolluesi ka një rreze veprimi deri në 20 metra dhe mundësohet nga bateritë 3xAAA.

kontrollin e ndriçimitndriçim i rregullueshëm

Specifikimet:

Kontrolli i ndriçimit - furnizimi me energji elektrike: DC 12V-24V
Telekomanda - Furnizimi me energji: 3xAAA bateri (nuk përfshihet)
Prodhimi: 6Ax3CH 18A max.
Fuqia: 216W/423W (12V/24V)
Gama e telekomandës: deri në 20 m
Temperatura e funksionimit: -20 deri në 60°C
Dimensionet e kontrollit të ndriçimit: 83x79x33 mm
Dimensionet e telekomandës: 113x55x22 mm
Pesha e kontrollit të ndriçimit: 120 g
Pesha e telekomandës: 30 g

Përmbajtja e paketës:

1x kuti kontrolluesi Bightness
1x Telekomandë
1x Manual

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim