E programueshme - T-shirt me shkrim

Kodi: 01-043
3 000 L Çmimi përjashtuar TVSH: 2 500 L
e shitur Na vjen keq, por ky produkt është shitur. Nuk është më i disponueshëm.
Po! Ne dërgojmë në US

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Merrni përvojën origjinale të ndezjes së disko. Këto bluza të shkëlqyera të shkrimit me bluza ndezëse kombinojnë një ekran Ekualizues grafik Electro Luminescence - ju mund të shfaqni tekstin tuaj të shkrimit.

Është kaq e thjeshtë, thjesht shkruani mesazhin tuaj dhe ndezni ekranin.

  • 100% pambuk, bluze vetem ne ngjyre te zeze
  • Bluza lahet vetëm me dorë
  • Mini paketë ose njësi kontrolli, është e lëvizshme për larje.
  • Paketa mini është e pajisur me një çelës ON / OFF dhe një rrotë lëvizëse të ndjeshme - ju mund të zgjidhni ndjeshmëri të lartë ose të ulët ndaj zërit
  • Kërkon 4 bateri të rregullta AAA (nuk përfshihen)

bluzë e programueshme me shkrim

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim