Furnizimi me energji USB me inverter EL - I ndjeshëm ndaj zërit + Drita të qëndrueshme për tela El

Kodi: 02-034
900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 750 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
Cards
Bank
Crypto
+

Furnizimi me energji USB me inverter EL - I ndjeshëm ndaj zërit + ndriçim konstant për telat me shkëlqim LED, deri në 10 m të gjatë.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Furnizimi me energji USB me inverter EL - I ndjeshëm ndaj zërit + ndriçim konstant për telat me shkëlqim LED, deri në 10 m të gjatë. Thjesht lidhni këtë kontrollues me el. teli dhe do të ketë shumë veçori të reja në një sekondë. Kontrolluesi i ndjeshëm ndaj zërit ka dy nivele ndriçimi - ndezje sipas muzikës + ndriçim konstant. Niveli i parë kap tingujt në mjedis dhe fibra LED fillon të përgjigjet (ndizet) sipas çdo stimuli akustik aty pranë.

Dhe kur kap muzikën, ajo fillon të pulsojë me ritmin. Niveli i dytë do të ndezë përgjithmonë fibrën LED - pajisja nuk do t'i përgjigjet tingujve përreth. Mund të përdorni potenciometrin për të kontrolluar ndjeshmërinë e pajisjes ndaj tingujve të ambientit. Me ndihmën e el. inverter dhe fibra LED, ju mund të shndërroni çdo interier apo çdo hapësirë në një ambient që do të duket elegant dhe do të magjeps padyshim mjedisin tuaj. Avantazhi i madh është se ju mund ta fuqizoni atë përmes portës USB dhe kështu mund të lidhet me të vërtetë kudo (përshtatës USB, PC, etj.)

el inverter usb per fibra led

Specifikimet
  • Fuqizon fibrat deri në 10 m
  • Kontrolli i ndjeshmërisë së zërit
  • Kontrolli i ndriçimit të fibrave
  • Plotësisht i lëvizshëm
  • Furnizimi me energji përmes portit USB

Përmbajtja e paketës
1 x USB EL inverter
1x Manual

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim