Tela Neon Partie 2,3 mm - blu e errët

Kodi: 02-001
1 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 1 583 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
Cards
Bank
Crypto
+

Tela ndriçues neoni për festa si shtesa ideale për veshjet tuaja të festës, baret dhe dekorimet e makinave, në mënyrë që të shkëlqeni si kurrë më parë. Shihni një foto për të frymëzuar.

Mbrojtja e blerësit

 • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
 • Garanci për produktet - 24 muaj
 • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Tela neoni për festa si shtesa ideale për veshjet tuaja të festës, baret dhe dekorimet e makinave që ju të shkëlqeni si kurrë më parë. Shihni një foto për të frymëzuar. Fuqia furnizohet nga bateritë e vendosura direkt në kutinë e kontrollit.

Tela neoni për festë

Këto fije unike me ngjyrë neoni mund të kombinohen në mënyrë arbitrare, për të rregulluar madhësinë që ju nevojitet, qoftë për veshje apo dekorime të tjera feste - makinë, bare. Gjatësia standarde e fibrës është 3 m.

tel neoni

 • Fleksibil dhe rezistent ndaj ujit, mund të përkulet në çdo formë
 • Ndriçim deri në 360 gradë
 • Jetëgjatësia: më shumë se 12,000 orë
 • Ideale për festa, dekorime për veshje, dekorime makinash, bare dhe dekorime të tjera
 • Diametri i fibrës: 2.3 mm
 • Gjatësia e fibrave: 3 m
 • Temperatura e funksionimit - 40 ° C deri në 80 ° C
 • Furnizimi me energji elektrike me bateri (duhet të blini një kuti të furnizimit me energji elektrike inverter EL)

tel

!!! Është e nevojshme të blini kutinë e energjisë - inverter EL në çdo tel neoni !!!

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (3)

96%