Inverter EL për bateri 9V

Kodi: 02-014
1 500 L Çmimi përjashtuar TVSH: 1 250 L
porosit paraprakisht Dorëzimi i produktit bëhet rreth javës së 1-3 .
Po! Ne dërgojmë në US
+

Inverter EL për bateri 9V

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Inverter EL për kutinë e kontrollit të baterisë 9V për shirita neoni feste është projektuar për një shirit neoni me gjatësi 3 m. Funksioni i inverterit ofron ndriçim të vazhdueshëm me një intensitet të rregullueshëm ndriçimi, por edhe funksion ndezës në të cilin mund të ndryshoni shpejtësinë e ndezjes dhe intensitetin e dritës. Mund të përdoret gjithashtu për më shumë shirita por gjatësia e përgjithshme e shiritave nuk duhet të kalojë 10 m. Përdorimi i shiritave të shumtë është i nevojshëm për të blerë një spliter - terminal për lidhjen e shiritave të shumtë.

* Do të shkëlqejë/pulsojë për rreth 6 orë (bateria 9V nuk përfshihet)

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim