Tela Party Neon 2,3mm + El Inverter Set 2x 1,5V AA

Kodi: 101-2
2 600 L 2 300 L Çmimi përjashtuar TVSH: 1 917 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Tela neoni për festa si shtesa ideale për veshjet tuaja të festës, baret dhe dekorimet e makinave që ju të shkëlqeni si kurrë më parë. Shikoni një foto për të frymëzuar.

Mbrojtja e blerësit

 • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
 • Garanci për produktet - 24 muaj
 • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Tela neon party 2,3 mm (zgjedhja e ngjyrës) + Set El Inverter 2 x 1,5 V AA

(Tregoni në shënim se çfarë ngjyre teli neoni ju nevojitet)
Tela neoni për festa si shtesa ideale për veshjet tuaja të festës, baret dhe dekorimet e makinave që ju të shkëlqeni si kurrë më parë. Shikoni një foto për të frymëzuar. Fuqia furnizohet nga bateritë e vendosura direkt në kutinë e kontrollit.
Këto fije unike me ngjyrë neoni mund të kombinohen në mënyrë arbitrare, për të rregulluar madhësinë që ju nevojitet, qoftë për veshje apo dekorime të tjera feste - makinë, bare. Gjatësia standarde e fibrës është 3 m.

tel neoni

 • Fleksibil dhe rezistent ndaj ujit, mund të përkulet në çdo formë
 • Ndriçim deri në 360 gradë
 • Jetëgjatësia: më shumë se 12,000 orë
 • Ideale për festa, dekorime për veshje, dekorime makinash, bare dhe dekorime të tjera
 • Diametri i fibrës: 2.3 mm
 • Gjatësia e fibrave: 3 m
 • Temperatura e funksionimit - 40 ° C deri në 80 ° C
 • Furnizimi me energji elektrike me bateri (duhet të blini një kuti të furnizimit me energji elektrike inverter EL)

tel

!!! Është e nevojshme të blini kutinë e energjisë - inverter EL në çdo tel neoni !!!

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (1)

100%