Licenca e gjurmimit në internet Tracksolid - 1 vit

Kodi: 09-078
1 000 L Çmimi përjashtuar TVSH: 833 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
Cards
Bank
Crypto
+

Licencë për të gjurmuar vendndodhjen e gjetësit GPS duke përdorur aplikacionin ose platformën online Tracksolid për një periudhë 1 vjeçare.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Licencë për të gjurmuar vendndodhjen e gjetësit GPS duke përdorur aplikacionin ose platformën online Tracksolid për një periudhë 1 vjeçare. Falë sistemit Tracksolid, nuk do të humbisni kurrë lëvizjen e lokalizuesit të monitoruar. Për shembull, platforma ose aplikacioni në internet mund të gjurmojë lëvizjen, të vendosë kufij virtualë ose të shikojë historinë e lëvizjes së gjetësit . Ndërfaqja e internetit www.tracksolid.com

!!! Licenca është e vlefshme vetëm për gjetësit GPS të blerë direkt përmes e-shopit tonë !!!
Nëse keni porositur një gjetës GPS nga një shitës tjetër, ju lutemi kontaktoni atë.
Përndryshe porosia juaj do të anulohet.

Duke blerë një licencë, ju merrni të gjitha këto karakteristika:

Ndjekja e lëvizjes së lokalizimit në internet

Falë platformës online si dhe aplikacionit Tracksolid në internet (i disponueshëm për Android dhe iOS), mund të gjurmoni një ose më shumë gjetës në hartë në çdo kohë. Dhe kështu ju gjithmonë do të dini se ku ndodhet lokalizuesi i monitoruar.

tracksolid gjurmimi në internet GPS

Të gjithë gjetësit nën një llogari

Nëse keni më shumë se një lokalizues, nuk keni pse të krijoni një llogari të veçantë për secilën llogari, ju duhet vetëm një qasje përmes së cilës mund të monitoroni çdo numër të gjetësve tuaj.

gjurmimi gps

Kufijtë virtualë dhe ruajtja e rrugëve

Duke përdorur aplikacionin ose ndërfaqen e uebit Tracksolid, mund të përshkruani rrugën përgjatë së cilës duhet të lëvizë pajisja ose të përcaktoni hapësirën në të cilën mund të lëvizë. Nëse ndodh një shqetësim, p.sh. makina do të largohet nga rruga e paracaktuar, ju do të merrni një njoftim në aplikacion.

shënimi i rrugës së gjeofences

Riprodhimi

Tracksolid mund të ruajë historinë e të dhënave nga lokalizuesi deri në 7 ditë . Të dhënat ruhen në një server Cloud.

ndjekja online tracksolid

Kur porositni, ju lutemi shkruani numrin IMEI të gjetësit tuaj në shënimin e porosisë !!!

Nëse porositet një lokalizues i ri GPS - nuk është e nevojshme të futni numrin IMEI

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (1)

100%
100%
Uwe Bergmann

Gjurmues GPS

Raport i mirë çmim-performancë,
Shërbim shumë i mirë dhe i shpejtë ndaj klientit
Transporti fikse prej 10,00 € me rastin e blerjes së licencës

Po të mos ishte tarifa e transportit për softuer (licencë), do t'i kisha dhënë dhjetë pikë nga dhjetë. Fatkeqësisht ka vetëm 8 pikë.
Është shkalla ime.

Përkthyer nga: de